Tgrt Haber

Kocası katletti, cenazesine belediye sahip çıktı! Savcının talimatı ile defnedildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ocak 2023 11:28 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 11:33
Kocası katletti, cenazesine belediye sahip çıktı! Savcının talimatı ile defnedildi

Kocaeli’de eşi tarafından silahla vurularak öldürülen Kıymet Budak’ın cenazesini günlerce kimse almadı. Bunun üzerine savcılık talimatıyla Kıymet Budak belediye ekipleri tarafından defnedildi.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 22 gün önce eşi tarafından restoranın bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan 35 yaşındaki Kıymet Budak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil koca Ş.B.cinayet​ sonrasında olay yerinden kaçmasına rağmen kısa süre içerisinde polis ekiplerince yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen katil koca ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini olay günü konuşmak için bir araya geldiklerini söyleyerek öfkelenerek eşini öldürdüğünü itiraf etti.

BELEDİYE EKİPLERİ DEFNETTİ

İran uyruklu genç kadının geçtiğimiz yıllarda Türk vatandaşı olduğu öğrenilirken Budak’ın cenazesini ne ailesi ne de yakınları teslim almadı. Bunun üzerine belediye ekiplerine savcılık tarafından verilen talimat ile defin işlemleri gerçekleştirildi.

“KİMSESİZ GİBİ DEFNEDİLMEDİ

Kocaeli​ Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Zafer Sevil, kimsesiz olarak toprağa verilen Kıymet Budak'ın defin sürecini anlattı. Sevil, "Geçtiğimiz günlerde menfur bir olayda vefat eden İran uyruklu Türk vatandaşı Kıymet Budak’ın, 15 gün resmi bekleme süresinden sonra emniyet güçlerinin nezaretinde, savcının talimatı ve izniyle defnini gerçekleştirdik. 15 gün bekleme süresi içerisinde cenazemizin herhangi bir yakını çıkmazsa savcının talimatıyla bu cenazeleri belediye olarak biz defnediyoruz. Eğer Müslüman ise İslami usullere göre yıkanmasını ve kefenlemesini yapıyoruz. Ardından cenaze namazını arkadaşlarla beraber kılıyoruz. Kimsesiz gibi de defnetmiyoruz" dedi.

Kocası katletti, cenazesine belediye sahip çıktı! Savcının talimatı ile defnedildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...