Tgrt Haber

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: 2'si ağır 6 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 15:15 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 15:30
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: 2'si ağır 6 yaralı

Kocaeli’de Kuzey Marmara Otoyolu’nda emniyet şeridinde duran araçlara, kamyonet çarptı. Feci kazada 2'si ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Kocaeli’nin İzmit​ ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu’nda feci bir kaza​ meydana geldi. Hafif ticari araç ile bir pikap emniyet şeridinde durdu. Emniyet şeridinde duran pikaba, aynı yön seyir halindeki kamyonet​ çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle plakalı pikap, önünde duran hafif ticari araca çarptı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

SIKIŞTIKLARI YERDEN ÇIKARILDILAR

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, pikapta sıkışan sürücü İsmail K. ile Hatice K.’yı çıkarmak için çalışma başlattı. Araçtan çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: 2'si ağır 6 yaralı

BİR YARALININ DURUMU AĞIR

Yaralılar İsmail K., Hatice K. ile hafif ticari araçta bulunan Uğur Ş., kızları Emel B.G., Aysima N.Ş. ve eşi Ece Ş. hastaneye kaldırıldı. İsmail K. ile eşi Hatice K.’nin durumun ağır olduğu öğrenildi.  Kaza sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...