Tgrt Haber

Kocaeli'de feci kaza! İşçi servisi yayalara çarptıktan sonra devrildi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2023 08:55 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 10:14

Son dakika haberi: Kocaeli'de işçi servisi, yoldan yürüyen 2 kişiye çarptıktan sonra devrildi. Feci kazada ilk belirlemelere göre, 1 kişi hayatını kaybetti 7 kişi de yaralandı.

Kocaeli​'nin Gölcük ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada,  Ü.O. kontrolündeki işçi servisirampa aşağı indiği esnada freni boşaldı. Kontrolden çıkan araç, dehşet saçtı.

Servis araçı, kaldırımda yürüyen Nur Eylül (5) ile annesi Ayfer Başkurt'u altına aldıktan sonra yan yattı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

ANNE VE KIZI KURTARILAMADI

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, anne Ayfer Başkurt'un hayatını kaybettiğini tespit etti. 7 yaralı ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'de feci kaza! İşçi servisi yayalara çarptıktan sonra devrildi: Ölü ve yaralılar var

5 yaşındaki Nur Eylül, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. 6 işçinin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...