Tgrt Haber

Kocaeli'de korkutan yangın: Fabrika alev topuna döndü

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Temmuz 2023 20:54 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 20:55
Kocaeli'de korkutan yangın: Fabrika alev topuna döndü

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın çevrede büyük paniğe neden oldu. Kısa sürede alevlerin büyümesi sonrası yangına ekipler müdahale etti.

Çepni Mahallesi’nde bulunan geri dönüşüm fabrikasında yürekleri ağza getiren bir yangın​ meydana geldi. Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre fabrikadan çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, bahçede bulunan geri dönüşüm malzemelerine sıçradı. 

Alevlerin hızla yükseldiğini gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İzmit'te  fabrikadan çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, bahçede bulunan geri dönüşüm malzemelerine sıçradı. 

Yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Başkanlığına bağlı 23 aracın yanı sıra Sakarya Büyükşehir İtfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. 

Ekiplerin alandaki soğutma çalışması devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...