Tgrt Haber

Son dakika! Kocaeli'de petrol firmasında yangın: Gökyüzünü kara dumanlar kapladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2022 16:41 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 20:31

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Tüpraş rafinerisinin yanında bulunan bir petrol firmasından alevler yükselmeye başladı. Yangın kısa sürede büyüyerek geniş bir alanı kapladı. Alevlerin 20 metreye kadar yükseldiği yangın güçlükle söndürüldü.

Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki Tüpraş​ rafinerisinin yanında bulunan bir petrol firmasında akşam saatlerine doğru büyük bir yangın​ çıktı. Kısa sürede büyüyen felakette, alevler 20 metreye kadar yükseldi.

Son dakika! Kocaeli'de petrol firmasında yangın: Gökyüzünü kara dumanlar kapladı

PATLAMA SESLERİ DUYULDU

Alanda patlamalar yaşanırken, çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürebilmek için çalışma başlattı

YANGIN DRONE İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Diğer ilçelerden de takviye itfaiye ekiplerinin yangın bölgesine geldiği öğrenildi. Polis ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın bölgesi dron ile havadan da görüntülendi.

Uzun uğraşlar neticesinde yangın kontrol altına alındı. Çalışmaları yerinde takip eden Kocaeli​ Valisi Seddar Yavuz​, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...