Tgrt Haber

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde birbirine girdi!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ekim 2024 21:20 - Güncelleme : 23 Ekim 2024 21:35

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde saç saça baş başa kavga etti. Kavganın velilerden birinin diğerinin çocuğuna tokat atması sebebiyle çıktığı öğrenildi. 

Kocaeli’nin İzmit​ ilçesinde iki kadın veli​ okul çıkışı, öğrencilerin gözü önünde saç saça baş başa kavga​ etti. Veliler güçlükle ayrılırken, o anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Edinilen bilgiye göre, Veliahmet Mahallesi’ndeki İzmit Ortaokulu’nun önünde iki kadın veli arasında tartışma çıktı.

GÜÇLÜKLE YATIŞTIRILDI

Büyüyen tartışmanın akabinde veliler öğrencilerin gözü önünde saç saça baş başa kavgaya etti. Yaşanan arbede çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle güçlükle yatıştırıldı.

Kocaeli’nde veliler öğrencilerin önünde birbirine girdi! - 1. Resim

ÇOCUĞA TOKAT ATMIŞ

Velilerin öğrenciler önündeki kavgası cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Öte yandan, velilerden birinin diğerinin çocuğuna tokat attığı bu sebeple kavganın çıktığı iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yusuf23 Ekim 2024 21:30

Vay be anne baba derdi yokmuş gibi kavga edenler var gençlere korkunç bir örnek olmadan başları yere karnları da topuklarına çatlasınlar ya Insallah okulda dinamikleri değişir takipte oluyorum bende.

Sonraki Haber Yükleniyor...