Tgrt Haber

Kokudan apartmana bile giremediler! Asansör boşluğunda şoke eden manzara: Tam 3 gün boyunca...

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Haziran 2024 11:57 - Güncelleme : 03 Haziran 2024 11:59
Kokudan apartmana bile giremediler! Asansör boşluğunda şoke eden manzara: Tam 3 gün boyunca...

Denizli'de apartmandan gelen kötü kokular bina sakinlerini harekete geçirdi. Ekipler yaptıkları incelemede 3 gün boyunca asansör boşluğunda kalan cesedi buldu.

Pamukkale​ ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda,  apartmanda yaşayan bina sakinleri birkaç gündür duydukları kötü kokunun artmasıyla şüphelendi.

Kokunun geldiği noktaya bakan vatandaşlar, kullanılmayan asansör boşluğunda bir kişiyi hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde asansör boşluğundaki kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

KÖTÜ KOKULARIN SEBEBİ ANLAŞILDI 

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucunda cesedin, apartmanda yaşayan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Barış Yılmaz’a (43) ait olduğu belirlendi. Yılmaz’ın kullanılmayan ve bir kapısının açık olduğu öğrenilen asansör boşluğunda cansız bedeninin bulunması üzerine ekipler hem olay yerinde hem de Yılmaz’ın dairesinde detaylı incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrasında Yılmaz’ın cansız bedeni asansör boşluğuna dolan suyun tahliyesiyle bulunduğu yerden çıkartıldı. Yılmaz’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, kesin ölüm sebebinin ise otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Kokudan apartmana bile giremediler! Bina sakinleri hemen ekiplere haber verdi - 1. Resim

Öte yandan, ihbarda bulunan apartman​ sakini İbrahim Kahveri, binanın içerisinde 3 gündür kötü koku geldiğini ve asansör boşluğuna baktıklarında cesedi bulduklarını ifade etti.
Şüpheli bulunan olaya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin de katılımıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...