Tgrt Haber

Kumar oynarken basılanların kahkahaya boğan savunması: Nikah kıyıyorduk

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Nisan 2023 10:55 - Güncelleme : 27 Nisan 2023 11:25

Denizli’de bir evde kumar oynarken yakalanan 6 kişinin emniyete götürülürken gazetecinin sorduğu soruya verdiği cevaplar izleyenleri güldürdü.

Denizli​'de gece saatlerinde bir evde kumar​ oynatıldığı ihbarını alan ekipler harekete geçti. Ekiplerin teknik ve fiziki takip sonucu başlatılan opersayonda, evi kumarhaneye çeviren 6 kişi, suçüstü yakalandı.

ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİLER

Kumar oynayanların kimliklerini alan ekipler kumar malzemelerini toplarken, yaptığı aramada ise oyunda kullanılan 10 bin TL para ele geçirdi. Yakalanan kişiler İşlemlerinin ardından karakola götürülmek üzere dışarı çıkarıldığı sırada kayıt altına alındıklarını fark edince şekilden şekle girdi.

Karakola götürülen 6 kişi ani hareket yaparak yüzlerini saklamaya çalışırken, aralarından ilk defa kumar oynayan bir kişi, "Neden kumar oynadınız" sorusuna "Canımız sıkıldı" şeklinde cevap verdi.

"NİKAH KIYIYORDUK"

Kendisini savunmaya devam eden şüpheli, “Kumar çok güzel geçiyordu, adam kaçırıyorduk, yakalandık” sözleriyle ilginç anlar yaşattı. Kayıt altına alındığı için sinirlenen bir diğer kumarbaz ise "İçerde ne yapıyordunuz" sorusuna "Nikah kıyıyorduk" diyerek imalı bir cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...