Tgrt Haber

Komşu cinayetinde dehşet anları kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Nisan 2023 15:30 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 15:39

Konya'da dün akşam saatlerinde işlenen komşu cinayetinin görüntüler ortaya çıktı. Bir kişinin silahla komşularından birini öldürüp diğerini de yaraladığı dehşet dolu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Konya​'da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ercüment Atçı ve Hasan L., aralarında cinsel istismar​ meselesinden husumet bulunan komşuları Sadık P. ve oğlu Volkan P. ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sadık P. yanında taşıdığı silahla Ercüment Atçı ve Hasan L.'ye kurşun yağdırdı. 

Başından yaralanan Ercüment Atçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, bacağından yaralanan Hasan L.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Şüpheliler Volkan P. ve babası Sadık P. ise suç​ aleti silahla birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

DEhşet anları bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Sadık P., elinde bulunan tabanca ile araç içerisinde bulunan kişiye ateş ettiği ve olayda hayatını kaybeden Ercüment Atçı'nın kanlar içerisinde yerde yattığı görülüyor.

Komşu cinayetinde dehşet anları kamerada

BABASININ SUÇUNU ÜSTLENMEK İSTEDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba ve oğlu sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi getirildi. Burada kendilerini görüntüleyen gazetecilerin Sadık P.'ye 'neden öldürdün?' sorusuna oğlu Volkan P.'nin 'ben öldürdüm' diye cevap vererek babasını koruması dikkat çekti. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...