Tgrt Haber

Komşu kavgasında karı koca kurşunların hedefi oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 May 2023 17:53 - Güncelleme : 29 May 2023 17:56
Komşu kavgasında karı koca kurşunların hedefi oldu

İzmir’in Torbalı ilçesinde meydana gelen komşu kavgasında kan aktı. Kurşunların hedefi olan karı koca kanlar içinden yerde kaldı.

İzmir'in Torbalı​ ilçesinde komşu oldukları öğrenilen Mehmet Ş., ile U.P., arasından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı büyük bir tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, U.P., yanında taşıdığı tabanca ile komşusu Mehmet Ş. ile eşi Melis Ş.’ye kurşun yağdırdı.

Olayı görenlerin ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Mehmet Ş.’nin bacak kısmından Melis Ş.’nin kasık bölgesinden vurulduğu tespit edildi.

KADININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yaralılar ambulans ile Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Melis Ş., İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Melis Ş.’nin hayati tehlikesi devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, komşularını vuran U.P. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...