Tgrt Haber

Kontrolden çıktı, öğrenci ve velileri ezdi: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2023 16:35 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 17:11
Kontrolden çıktı, öğrenci ve velileri ezdi: Ölü ve yaralılar var

Denizli’de yolun karşısına geçmek için bekleyen öğrenci ve velilere, kontrolden çıkan transit araç çarptı. Feci kazada, 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı.

Denizli​'nin Pamukkale​ ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda; seyir halinde olan transit araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjde bulunan 4 kişiye çarptı.

Feci kazada, çarpmanın etkisiyle aile yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve trafik ekibi sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KUTARILAMADI

Sağlık ekibi, kaza yerine ağır yaralanan A.M., N.M., Y.M. ve G.M.’ye yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan 4 kişiden biri olan G.M., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kazaya karışan araç​, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Okuduğu okulunun önünde yaşanan kazada hayatını kaybeden G.M.’nin engellinin bulunması nedeniyle Pamukkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne gittiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...