Tgrt Haber

Konya’da dehşet! 2 genç kız sevgililerine mesaj atıp aşağı atladı...

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2023 09:56 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 10:17

Konya'da 2 genç kız çıktıkları 15 katlı binanın çatısından aşağıya atladı. İ.Ç ile arkadaşı L.N.Ş’nin çatıdan atlamadan önce erkek arkadaşlarına konum atarak “Biz çatıdan atlıyoruz” şeklinde mesaj gönderdikleri ortaya çıktı.

Konya​'da saat 23.30 sularında bir sitede meydana gelen olayda, 2 kişinin 15 katlı binanın çatısından atladığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Binanın çatısından atlayan 19 yaşındaki İ.Ç ile arkadaşı 18 yaşındaki L.N.Ş’nin olduğunu belirleyen polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Genç kızların atladığı çatıdan yere düşme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya’da dehşet! 2 genç kız sevgililerine mesaj atıp aşağı atladı...

"BİZ ÇATIDAN ATLIYORUZ"

İ.Ç ile arkadaşı L.N.Ş’nin çatıdan atlamadan önce erkek arkadaşlarına konum atarak “Biz çatıdan atlıyoruz” şeklinde mesaj gönderdikleri öğrenildi.

Konya’da dehşet! 2 genç kız sevgililerine mesaj atıp aşağı atladı...

Olay yerindeki incelemelerin ardından 2 genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...