Tgrt Haber

Konya'da vahşet: Dükkanın önünü süpürürken kezzaplı saldırıya uğradı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
28 Haziran 2023 14:38 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 14:47

Konya’da ayakkabı dükkanının önünü temizleyen 40 yaşındaki Selahattin Ö. bir anda çarşaflı kişinin kezzaplı saldırısına uğradı. Vücudunda yanıklar oluşan adamın tedavisi sürerken kezzaplı saldırgan aranıyor.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Konya’nın Selçuklu​ ilçesindeki Musalla Bağları Mahallesi'nde ayakkabı dükkanı işleten Selahattin Ö. dükkanının önünü süpürürken dehşeti yaşadı. Çarşaflı bir kişinin kezzaplı saldırısına uğrayan talihsiz adam bir anda kendini yere attı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırı anında çevredekiler olayın şokuyla kaçtığı görüldü.

YÜZÜ VE VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan Selahattin Ö, ambulansla Konya​ Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan kezzaplı saldırganın yakalanması için çalışma başlatırken dehşet anları kameralara böyle yansıdı.

Konya'da vahşet: Dükkanın önünü süpürürken kezzaplı saldırıya uğradı!

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat28 Haziran 2023 16:10

Burası konya şaşmamak lazım

Sonraki Haber Yükleniyor...