Tgrt Haber

Konya'da elektrik kesintisi darbe endişesine yol açtı

09 Eylül 2016 08:12
Konya'da elektrik kesintisi darbe endişesine yol açtı

Konya'da teknik bir arıza nedeniyle kısa süreli elektrikler kesilince, darbe girişimi olduğunu düşünen bazı vatandaşlar ellerinde bayraklarla valilik binası önünde bir araya geldi.

Alınan bilgiye göre, teknik bir arıza nedeniyle saat 21.18'de kent  genelinde elektrik kesintisi yaşandı. Kesintinin darbe girişimi nedeniyle yapılmış olabileceğini düşünen  bazı vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla valilik binası önünde toplandı. Bu arada Vali Yakup Canbolat, Twitter hesabından paylaştığı mesajda,  ''TEİAŞ hatlarında yine teknik bir arıza oluştu. TEİAŞ ekipleri arızaya müdahale  ediyor. Kısa zamanda elektrikler verilecektir. İyi akşamlar'' ifadelerine yer  verdi.  Yaklaşık 20 dakika sonra şehre yeniden elektrik verilmeye başlandı.  Valilik önünde toplanan vatandaşlar da polisin uyarısıyla dağıldı. 30 Ağustos'ta, Konya’da teknik bir arıza nedeniyle oluşan elektrik  kesintisinin ardından bazı vatandaşlar valilik binası önünde toplanmış,  kalabalık, Vali Canbolat'ın herhangi bir olumsuzluk bulunmadığına ilişkin  açıklamaları üzerine alandan ayrılmıştı.

Konya'da elektrik kesintisi darbe endişesine yol açtı

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...