Tgrt Haber

Konya’da eski eş cinayeti: Boşandığı kadını ve kızını öldürdü!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Aralık 2023 10:30 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 11:24
Konya’da eski eş cinayeti: Boşandığı kadını ve kızını öldürdü!

Konya'da bir kişi boşandığı eşi ve kızını silahla öldürdü. Cinayet zanlısı ekipler tarafından gözaltına alındı. Zanlının sorgusu devam ediyor.

Kadın cinayetlerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Konya​'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı eşi​ ve kızını tabancayla öldüren zanlı gözaltına alındı.

SİLAHLA VURDU

Diş teknisyeni olduğu öğrenilen Bekir D, Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'taki evde, yaklaşık 3 ay önce boşandığı Ayşe G. ile kızı Gözde Nur D'yi silahla vurdu.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, anne ile kızının öldüğünü belirledi. Cinayet zanlısı ekipler tarafından gözaltına alındı.

CİNAYET ZANLISI, JASAT'A YAKALANDI

İzmir'de ise jandarma dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 3 aydır aranan ve hakkında 30 yıl hapis cezası bulunan cinayet zanlısını, Buca ilçesinde saklandığı adresinde kıskıvrak yakaladı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, hakkında "Kasten Öldürme, Mala Zarar Verme" suçlarından 30 yıl hapis cezası bulunan E.D.'nin (26) Buca ilçesinde bir adreste saklandığını tespit etti. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen JASAT ve Buca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının saklandığı adrese operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, E.D., kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...