Tgrt Haber

Son dakika! Askeri kamyonet yoğun sis nedeniyle TIR'a çarptı: 2 askerimiz şehit oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 11:03 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 11:50

Son dakika haberi: Konya'da görüş mesafesini düşüren yoğun sis nedeniyle askeri kamyonet hareket halindeki TIR'a çarptı. Feci kazada 1'İ astsubay 2 askerimiz şehit olurken 2 asker de yaralandı.

Türkiye, Konya​'dan gelen acı haberle sarsıldı. Sabah saatlerinde Konya Adana Karayolu’nda seyir halinde olan askeri kamyonet, aynı istikamette seyir halinde olan ve sis nedeniyle başka bir kazadan dolayı yavaşlayan tırın dorsesine arkadan çarptı. Feci kazada askeri araçta bulunan 1’i astsubay, 1’i er olmak üzere 2 askerimiz şehit oldu. 2 askerimizin de yaralandığı kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 2 askeri personel ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son dakika! Askeri kamyonet yoğun sis nedeniyle TIR'a çarptı: 2 askerimiz şehit oldu
Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

YARALI ASKERLERİN DURUMU İYİ

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından Valilik’ten yetkililer, askeri yetkililer, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de kaza yerine geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa Demie 5 Ocak 2023 04:52

Merhaba, Sayın Valim Konya'nın Akşehir ilçesinde Yoğun Sis Nedeniyle Okulları Tatil Edebilir misiniz? Öğrencilerin servisle giderken herhangi bir olumsuz bir durum ve mağduriyet yaşamaması için tatil edilmesi gereklidir. Yoğun sis aracın önünü kapattığı için görüş seviyesi en aza indiği için kazaya neden olabilir. Gerekli Birimlere İletilir gereğini arz ederim Saygılarımla

Sonraki Haber Yükleniyor...