Tgrt Haber

Konya'da feci kaza! Tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2024 10:30 - Güncelleme : 30 Eylül 2024 10:31

Konya'da meydana gelen feci kazada, tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Konya​'da sabahın erken saatlerinde sürücüsü tespit edilemeyen hafif ticari araç​, aynı istikamette seyir halinde olan tıra arkadan çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi.

Konya'da feci kaza! Tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 3 yaralı - 1. Resim


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi.

Konya'da feci kaza! Tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 3 yaralı - 2. Resim


YARALILARIN DURUMU AĞIR

Feci kazada yaralanan 3 kişi ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri devam eden yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...