Tgrt Haber

Konya’da hareketli dakikalar! Polise silahlı saldırı düzenlendi: 2 polis yaralandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Eylül 2024 17:38 - Güncelleme : 05 Eylül 2024 17:42

Konya'da polis ekipleri, çalıntı olduğu belirtilen araçtaki 2 şahsı takibe aldı. Şahısları gözaltına almaya çalışan polis ekipleri, silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan 2 polis yaralandı.

Konya​'da akşam saatlerine doğru meydana gelen olayda; polis​ ekipleri çalıntı olduğu belirtilen aracı takibe aldı. Işıklarda trafik durduğu sırada polis​ memurları araçtaki şüphelileri gözaltına almak istedi.

Şüpheller tam o sırada polis​ memurlarına ateş​ açtı. Olayda 2 polis​ memuru yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, polisler dizinden ve kolundan yaralandı.

Konya’da hareketli dakikalar! Polise silahlı saldırı düzenlendi: 2 polis yaralandı - 1. Resim

Yaralanan polisler sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi ve tedavi altına alındı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis​ ekibi sevk edildi. Kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

"OLAYIN ŞOKUYLA BEN DE TARLAYA DOĞRU KAÇTIM"

Olay gerçekleştiği sırada aracıyla trafik ışıklarında bekleyen Burak Arslan yaşananları İhlas Haber Ajansı muhabirine anllatı:

"Işıklarda beklediğim sırada sağımda bir araç​ durdu. Daha sonra polisler geldi, aracın sürücüsü ve yanında bulunan kişiyi gözaltına almaya çalıştı. Adam direkt eline silahı aldı, ateş​ etti. Bir polis​ arkadaşımız dizinden yaralıydı. Diğer polis​ de kolundan yaralandı. Daha sonra şahıslar buradan kaçtı. Olayın şokuyla ben de tarlaya doğru kaçtım"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...