Tgrt Haber

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Eylül 2024 07:50 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 07:53
Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Konya’da meydana gelen feci kazada tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre 12 kişinin yaralandığı bildirildi. Ayrıca kaza yapan minibüsten çok sayıda kümes hayvanı ve koyunlar da çıktı.

Feci kaza​ Kona'da meydana geldi. H.T. yönetimindeki Şanlıurfalı tarım işçilerinin içerisinde olduğu minibüs​, Konya-Hüyük Karayolu'nun 60. kilometresinde yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde virajı alamayarak kontrolden çıkıp devrildi.

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var - 1. Resim

12 KİŞİ YARALANDI

Yol kenarına yan yatan minibüsteki aynı aileden aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine adrese çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi nakledildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

ARAÇTAN ÇOK SAYIDA KÜMES HAYVANI KOYUN ÇIKTI

Ekipler, kaza yapan tarım işçileriyle beraber minibüsün arka koltuk altları ve koltukların kaldırılmasıyla oluşturulan bölümde aynı araç içerisinde çok sayıda canlı kümes hayvanı ile koyunların yanı sıra bir araç dolusu eşya ile karşılaştı.

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var - 2. Resim

SAMSUN'DAN ISPARTA'YA GİDİYORLARDI

Tarım işçilerinin Samsun’dan Isparta’ya gittiği öğrenildi. Devrilen minibüs düzeltilerek içerisindeki koyun, kümes hayvanları ve eşyalarla birlikte yediemine teslim edilmek üzere yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet22 Eylül 2024 07:55

Tarım işçilerimizin güvenliği için daha fazla önlem alınmalı böyle kazalar olmaması lazım umarım yaralananların acil şifalar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...