Tgrt Haber

Konya'da silah kaçakçılarına darbe: Üç ile kargo gönderirken yakalandı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Aralık 2022 10:23 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 10:26
Konya'da silah kaçakçılarına darbe: Üç ile kargo gönderirken yakalandı

Konya'da polis ekiplerince yapılan operasyonda Gaziantep, İzmir ve Aydın'a gönderilmek üzere kutu içerisinde yüzlerce silah ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Beyşehir​ İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından lojistik firmaları aracılığıyla silah kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine düğmeye basıldı.

Ekiplerce silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, çalışma sonucu tespit edilen bir iş yerine baskın yapıldı. Yapılan aramada üzerinde marka ve seri numarası bulunmayan ve ülke içerisinde ruhsatlandırılamayan ihraç kayıtlı 119 adet satışa hazır kısa dipçik pompalı yivsiz av tüfeği, 96 adet pompalı tüfek dipçiği, 97 adet tüfek dipçik vidası ve 1 adet tüfek dipçiği takmak için kullanılan anahtar ele geçirildi.

ÜÇ İLE GÖNDERİLECEKTİ

İş yerinde ele geçirilen ruhsatsız silahların Gaziantep​, İzmir​ ve Aydın​'a gönderileceği tespit edildi. Olayla ilgili Mehmet S., gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...