Tgrt Haber

Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobil takla attı! Facianın eşiğinden dönüldü

21 Aralık 2022 02:21 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 02:37
Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobil takla attı! Facianın eşiğinden dönüldü

Kocaeli'de önüne çıkan köpeğe çarpmamak için hamle yapan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ani manevra sonra otomobil takla attı. Talihsiz adama olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye haldırıldı.

İzmit​'te meydana gelen kazada alınan bilgiye göre, S.A idaresindeki 41 ALY 270 plakalı otomobilin, sokak üzerinde seyir halindeyken önüne aniden  köpek çıktı. Ani manevra yapan araç takla attı. 

ANİ MANEVRA CANINDAN EDİYORDU 

Karşısına çıkan köpeklere çarpmamak için manevra yapan S.A direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontroldeki otomobil bir anda takla attı. Kaza neticesinde S.A ve ismi öğrenilmeyen iki küçük çocukyaralandı. 

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri anne ve iki çocuğunu sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

HASTANEYE KALDIRILDI 

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...