Tgrt Haber

İstanbul'da korku dolu anlar: Doğal gaz kutusu patladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 May 2023 13:57 - Güncelleme : 23 May 2023 16:32
İstanbul'da korku dolu anlar: Doğal gaz kutusu patladı

İstanbul'da için boş minibüs yokuş aşağı kayarak önce bir kadın sonra da doğal gaz kutusuna çarptı. Doğal gaz kutusunda patlama meydana gelirken bölgeye yaklaşamayan vatandaşlar yerde yaralı yatan kadına bir süre müdahale edemedi.

İstanbul​'da öğle saatlerinde park halindeki bir minibüs​, sürücüsü içinde yokken henüz bilinmeyen bir nedenle yokuş aşağı gitmeye başladı. Minibüs önce yolda yürüyen bir kadına sonra da kaldırımdaki doğal gaz kutusuna çarparak devrildi.

DOĞAL GAZ KUTUSU PATLADI

Minibüsün çarptığı doğal gaz kutusu patlarken, paniğe kapılan vatandaşlar yaralı kadına uzun bir süre müdahale edemedi. Mahalleli ve esnaf durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Gaz sızıntısı kesilince vatandaşlar yaralı haldeki kadının yanına giderek sağlık ekipleri gelene kadar başında bekledi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri isminin Nefise Aleyna S. olduğu öğrenilen kadına ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...