Tgrt Haber

Koronavirüsün ilacı bulundu mu? Bakan Koca canlı yayında açıkladı

11 Mart 2020 18:08
Koronavirüsün ilacı bulundu mu? Bakan Koca canlı yayında açıkladı

Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı Corona Virüs Bilim Kurulu ilk kez toplandı. Toplantıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldı. Bakan Koca, gazetecilerin koronavirüs için geliştirilmiş bir ilaç var mı sorusunu yanıtladı.

Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasının tespitinin ardından Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu ilk kez toplandı. Toplantıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldı. Saat 13:30'da başlayan toplantı saat 17:00 sıralarında bitti, üç Bakan ortak basın toplantısı düzenledi.

VİRÜSÜN İLACI BULUNDU MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamaların ardından gazetecilerin "Virüsün ilacı bulundu mu?" sorusunu yanıtladı. Bakan Koca, "Daha geliştirilmiş, şu an somut herhangi bir ilaç, herhangi bir aşı söz konusu değil" dedi.

.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...