Tgrt Haber

Korsan taksiciye, taksici tuzağı! Uygulamadan çağırıp, kameraya aldı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Aralık 2023 12:20 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 12:21

Antalya'da bir taksici, korsan taksiciyi uygulama üzerinden çağırıp tehdit etti, kamera kaydı aldı. Görüntüler sosyal medyaya düştü, taksici ve arkadaşı gözaltına alındı

Antalya​'da K.A. isimli bir taksici, bir uygulama üzerinden çağırdığı ve korsan taksicilik yaptığı tespit edilen H.A. isimli şahıs otomobiline binip tehdit etti. Bu sırada  konuşmaları da kamera ile kayıt altına alan K.A., "Ben Fabrikalar Mahallesi'nde taksiciyim. Seni benim mahallemde bir daha görürsem yaş, baş, dayı dede, amca tanımam" ifadelerini kullandı.

"PLAKANI ALDIM, KAFAMA YAZDIM..."

Yaşlı sürücünün, "Beni bir daha buralarda görmezsiniz" sözü üzerine, "Plakanı aldım kafama yazdım seni yolda yolakta görürüm denk düşeriz, arabanda bir tane müşteri görürsem içeri de girsem dayı bu son uyarım benim bölgemde bir daha neresi olursa olsun, benim ekmeğimi kimse alamaz Allah'tan başka, bu iş çok büyüyecek" deyip otomobilden indi.

UYGULAMAYI KULLANMAKTAN DA CEZA YEDİLER

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen polis, tacsicinin K.A., korsan taksicilik yapan şahsın H.A., olay esnasında arka koltukta oturan üçüncü şahsın Ü.A.T. isimli şahıs olduğu tespit etti.

H.A.'ya 2918 sayılı KTK’nın EK2/3-a maddesince cezai işlem uygulanırken, araç 60 gün süre ile trafikten menedildi. Taksici ve arkadaşına ayrıca, uygulama üzerinden korsan taksi kullanmaktan para cezası uygulandı. Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine K.A., Ü.A.T. ve görüntü kaydını alan Ş.C. gözaltına alınarak adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...