Tgrt Haber

Kötü koku ihbarıyla girilen evden ceset çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 09:41 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 09:49
Kötü koku ihbarıyla girilen evden ceset çıktı

Edirne’de bir apartmanda kötü koku olduğu üzerine daireye giren polis ekipleri, korkunç bir manzara ile karşı karşıya kaldılar. 4 gündür kendisinden haber alınamayan adamın cesedi bulundu.

Edirne’nin Barutluk Mahallesi'nde bulunan bir apartmandan yayılan kötü koku üzerine bina sakinleri ekiplere ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kokunun yayıldığı daireye girdiler.

Ekipler içeri girdikten sonra korkunç bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Ekipler, 48 yaşındaki Doğan Erol’un cansız bedenini buldu. 

4 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU...

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; evinde yalnız yaşadığı ve 4 gündür kendisinden haber alınamadığı öğrenilen Doğan Erol’un cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...