Tgrt Haber

Kovalamaca sonucu yakalanan sürücüden ilginç istek: Bana alkolden ceza yazmayın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2023 06:07 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 06:12

Bursa'da 'dur' ihtarına uymayıp kovalamaca sonucu yakalanan sürücüden ekiplere ilginç bir istek geldi. Sürücü polis ekiplerine, "Bana plakadan, sigortadan, muayeneden yazın ama alkolden yazmayın" dedi.

Bursa​'nın İnegöl ilçesinde polis​ ekipleri, alkollü sürücülere yönelik uygulama yaptı. Polis ekipleri şüphelendikleri otomobili durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü yoluna devam etti.

İHTARA UYMADI, KOVALAMACA BAŞLADI

Polis ekipleri, kısa süren takip sonucu aracı durdurdu. Araç sürücüsü Süleyman İ.'ye alkol testi uygulandı. 3.05 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye alkollü araç kullanmaktan 4 bin 64 TL para cezası uygulandı.

"BAŞKA HER ŞEYDEN KAT KAT YAZIN"

Kovalamaca sonucu yakalanan sürücüden ekiplere ilginç bir istek geldi. Sürücü polis ekiplerine, "Arabadaki herkes alkollü. Dere kenarına gittik. Ben normalde Bursa’da oturuyorum. Ben alkollüyüm. Bana ceza yazın ama aracımı bağlamayın. Normalde alkol almıyorum. Bana alkolden yazmayın başka şeyden kat kat yazın. Ben bu ehliyeti size 6 ay verdim ama ben bu arabaya binmek zorundayım. Bana plakadan, sigortadan, muayeneden yazın ama alkolden yazmayın. Bayağı içtim ama gel yanıma otur, ben bu arabayı Diyarbakır'a kadar götürürüm" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...