Tgrt Haber

Kremlin doğruladı, Erdoğan-Putin görüşecek

30 Ocak 2017 17:05
Kremlin doğruladı, Erdoğan-Putin görüşecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in mart ayının başında görüşeceğini duyurdu.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Recep Tayyip Erdoğan ve Vladimir Putin'in katılımı ile düzenlenecek Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısının mart başında gerçekleşmesinin planlandığını doğruladı. Toplantı kapsamında Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin haberlerin doğru olup olmadığı yönündeki soruya, "Evet, şu anda bu görüşmenin hazırlıkları yapılıyor" yanıtını verdi.

Daha önce basında Erdoğan'ın ÜDİK toplantısı için mart başında Rusya'nın başkenti Moskova'ya gideceği yönünde haberler yer almıştı.

ÜDİK toplantılarının sonuncusu Aralık 2014'te gerçekleşmişti. 2015 yılındaki toplantı ise Türkiye ile Rusya arasındaki uçak krizi nedeniyle iptal edilmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...