Tgrt Haber

Küçük çocuğa zorla içki içirmişti! Skandal görüntüler sonrası tutuklama

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ekim 2023 06:01 - Güncelleme : 03 Ekim 2023 06:12

İstanbul'da, küçük yaşta bir çocuğa zorla içki içirdiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki çeken şahıs tutuklandı. Zanlının birçok farklı suçtan daha kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’un Başakşehir​ ilçesinde bir grup, sokakta bulunan küçük çocuğa içki​ içirip o anları cep telefonu kamerası ile görüntülemişti. Görüntülerin sosyal medyada yayılması ve büyük tepki çekmesi sonrası İstanbulEmniyet Müdürlüğü​ ekipleri devreye girdi

"Çocuğa zorla alkol içirdiler" başlığı ile paylaşılan görüntülere ilişkin başlatılan çalışmalar sonucu F.İ. isimli şüpheli Ziya Gökalp Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Ardından sevk edildiği cumhuriyet savcılığındaki sorgusu sonrası sulh ceza hakimliğine çıkartılan F.İ'nin tutuklanması kararlaştırıldı. Aynı mahalledeki evinde yakalanan şüphelinin, "kasten yaralama", "tehdit" ile "hakaret" gibi birçok suçtan kaydının olduğu belirtilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...