Tgrt Haber

Küçük kızı canlı yayında taciz eden fenomen Gökben Duman yakalandı! İğrenç ifadeleri mide bulandırmıştı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
11 Ekim 2024 22:24 - Güncelleme : 11 Ekim 2024 22:33

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Gökben Duman'ın yayına aldığı kız çocuğuna yönelik taciz görüntülerinin ortaya çıkmasıyla harekete geçildi. Polis ekipleri Duman'ı evinde yakaladı. Duman'ın yayınlarından birinde şehit çocuğuna da hakaret ettiği ortaya çıkmıştı.

Eskişehir​'de yaşayan sosyal medya fenomeni​ Gökben Duman'ın tepki çeken çocuk tacizi içerikli görüntüleri sonrası ekipler harekete geçti ve yayıncıyı yakaladı. Youtube​ üzerinden yaptığı yayınlarla tanınan 22 yaşındaki Duman küçük yaştaki kızlara karı müstehcenlik suçu işlediği belirlendi.

Küçük kızı canlı yayında taciz eden fenomen Gökben Duman yakalandı! İğrenç ifadeleri mide bulandırmıştı - 1. Resim

Duman'ın yayınlarından birinde şehit oğlu olduğu belirtilen bir çocuğa da hakaret ettiği ortaya çıktı. 400 bin takipçisi bulunan Duman'ın 15 yaşındaki kız çocuğuna bakarak iğrenç hareketlerde bulunduğu videosu ortaya çıkmıştı. Evinde yakalanan Gökben Duman sevk edildiği adliyede hakimlikçe tutuklandı.

Küçük kızı canlı yayında taciz eden fenomen Gökben Duman yakalandı! İğrenç ifadeleri mide bulandırmıştı - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif11 Ekim 2024 22:28

Bu nasıl bir insan anlayışsız ve vicdansız bir davranış hiç beklemiyordum böyle bir şey yapacak kadar kötü kalpli biri olduğunu hiç düşünemedim

Sonraki Haber Yükleniyor...