Tgrt Haber

Küçükçekmece’de dayak yiyen kadının sesini duyan adam kurşunun hedefi oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Aralık 2022 10:43 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 10:51

İstanbul’da çıkan silahlı çatışmanın ardından sokak ortasında kadını döven şahsın sesini duyan adam kurşunların hedefi oldu. Açtığı pencere sonrasında kendisine ateş edilen adam yaralanırken motokurye tarafından hastaneye götürüldü.

İstanbul​ Küçükçekmece’de meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma​ çıktı. Çatışma sonrasında taraflar olay yerinden ayrılırken olaya karışan şahıslardan biri bu sefer bir kadını sokakta dövmeye başladı. Dışarıdaki sesleri duyan Serkan Balkan adlı vatandaş durumu öğrenmek için camdan dışarı baktı. Bu sırada kadını sokak ortasında döven maganda​ Balkan’ın kendisine baktığını görünce sinirlenerek ateş etti.

KURŞUN AĞZINA İSABET ETTİ

Şüphelinin sıktığı mermi Balkan’ın ağzına isabet ederek, kulağının arkasından çıktı. Balkan, ne olduğunu anlamadan kanlar içinde kalırken olayın tarafları ise kaçtı. Ambulans beklemek için sokağa çıkan yaralı Serkan Balkan, o sırada oradan geçen bir motokurye tarafından hastaneye kaldırıldı. Hayatının şokunu yaşayan Balkan, karakola gidip şahıslardan şikayetçi oldu.

ÇATIŞMA BAŞKA MAHALLEYE TAŞTI

Yaklaşık yarım saat sonra husumetli gruplar, İnönü Mahallesi’nde tekrar çatıştı. Kimsenin yaralanmadığı olayda bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından grupların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...