Tgrt Haber

Küçükçekmece'de korkunç kavga: İki kişi üçüncü kattan atladı, biri öldü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Kasım 2023 08:11 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 08:38

Küçükçekmece'de bir binanın üçüncü katında bulunan dairede iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Arbede esnasında pencereden düşen iki kişiden biri yaşamını yitirdi. Diğeri ise alt kattaki klima dış ünitesi sayesinde kurtuldu. Olay yerinden kaçan diğer şahıslar şüpheli sıfatıyla aranıyor.

İstanbul​'un Küçükçekmece​ ilçesi dün gece saatlerinde korkunç bir olaya sahne oldu. Bir binanın üçüncü kat penceresinden düşen iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralı kurtuldu.

KLİMANIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine öre olay, saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın 3. katında bulunan dairede meydana geldi.

İddiaya göre, iki yabancı uyruklu grup arasında bilinmeyen bir nedenle evde tartışma​ çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken arbede sırasında 2 kişi camdan aşağıya atladı.

Camdan atlayan kişilerden biri yere çakılırken, diğeri ise ikinci katta bulunan klimanın üzerine düştü.

ZANLILARIN KAÇMA ANI KAMERADA

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri düşen şahısların ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Yere düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, klimanın dış ünitesi üzerine düşen ve yara almayan diğer şahıs ise polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olay yerinde çalışma başlatan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. 

Öte yandan evde bulunan diğer kişilerin kaçma anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...