Tgrt Haber

Küçükçekmece'de yabancı uyruklu şahıslar ortalığı karıştırdı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2024 15:46 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 15:46

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde iki grup arasında kavga çıktı. Yabancı uyruklu kişiler husumetlisi olduğu kişilere ateş açtı. Esnaf ve yakınları yabancı uyruklu kişileri sopalarla kovaladı.

Küçükçekmece’de Atatürk Mahallesi 326 Sokak'ta bölgede esnaflık yapan iki grup arasında kavga​ çıktı. Husumetli oldukları esnafa araçla gelerek saldıran şahıslar beklemediği tepkiyle karşılandı. Silah​ çeken yabancı uyruklu esnaf​ karşıdaki kişilere ateş etmeye başladı.


SOPALARLA ŞAHISLARIN PEŞİNE DÜŞTÜLER

Bunun üzerine aracına binen şahıslar, kaçmaya çalıştı. Esnaf ve yakınları, ellerinde sopalarla şahısların peşine düştü. Hareket etmeye başlayan aracın üzerine zıplayan bir kişi tekmeyle camını kırmaya çalışırken, diğerleri de sopayla saldırdı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Küçükçekmece'de yabancı uyruklu şahıslar ortalığı karıştırdı - 1. Resim

Yaşananlar sonrası bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kavgaya karışan tarafların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...