Tgrt Haber

Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırıda yeni görüntü: Vurulma anı ortaya çıktı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2024 17:01 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 17:27

Küçükçekmece'deki AK Parti programına düzenlenen silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıda yaralanan Ebru Güneş'in vurulma anı kameralara saniye saniye yansıdı.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay​'ın önceki gün Kanarya Mahallesi'ndeki bir dernekte gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması programına uzun namlulu silah ve tabancayla düzenlenen saldırıya ilişkin soruşturma devam ediyor.

VURULMA ANI KAMERADA

Saldırıyla bağlantısı tespit edilen çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken, olayın yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Saldırı sırasında yoldan geçerken kurşunların hedefi olup ağır yaralanan Ebru Güneş'in vurulma anı kameralara yansıdı.

Görüntülerde sokakta yürüyen Ebru Güneş, silahlı saldırının yaşanmasıyla başından aldığı mermi ile yaralanarak yere düşüyor.

Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırıda yeni görüntü: Vurulma anı ortaya çıktı - 1. Resim

17 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırı​ sonrası başlatılan operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Dün açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, "57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 17 şahıs gözaltına alındı. Bununla beraber 3 ruhsatsız silah ele geçirildi ve operasyonlarımız devam ediyor" dedi.

Şehir eşkıyaları ve organize suç örgütleriyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirten Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu bozanlara asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin huzurunu bozanların huzurunu bozmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece'deki AK Parti programına saldırıda yeni görüntü: Vurulma anı ortaya çıktı - 1. Resim

YARALI KADININ SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Öte yandan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda yaralanan kadının tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret etti. Doktorlardan bilgi aldıktan sonra çıkışta açıklamalarda bulunan Çebi şöyle konuştu:

"Kurşun beyne hafiften bir hasar vermiş. Doktorları buraya geldiğinden çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Annesi, babası, eşi ve yakınlarıyla görüştüm. Bakanlığın ilgilenmesi için gönderdiği bir doktor bey var, onunla görüştüm, bilgi aldım. Şu anda 3 gün süreli bir uyutma var. Ancak 3 gün sonra durumuyla ilgili bilgi verecekler."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...