Tgrt Haber

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında bir kişi ölmüştü! İBB'nin yeni önlemi dikkat çekti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
30 Ağustos 2024 18:48 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 18:56

Küçükçekmece Sefaköy'de dün meydana gelen metrobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybederken İBB'ye bağlı ekiplerin bugün aldığı önlem dikkat çekti. 2'si ağır 50 kişinin de yaralandığı feci kazada belediye ekipleri ışıklı levha kullanmaya başladı. 

Dün öğle saatlerinde Küçükçekmece​ Sefaköy'de yaşanan metrobüs​ kazasında, bir kişi hayatını kaybetti, 50 kişi ise yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili iki şoför ve iki denetim amiri gözaltına alınmıştı. Metrobüs sürücüsü M.Ç., ifadesinde fren yapmaya çalıştığını, ancak frenlerin çalışmadığını iddia ederken İBB'den bugün farklı bir önlem geldi.

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında bir kişi ölmüştü! İBB'nin yeni önlemi dikkat çekti  - 1. Resim

METROBÜS KAZA​ YAPTI SONRA ÖNLEM ALINDI!

Bölgede personel sayısı ve yönlendirme tabelaları artırıldı. Işıklı dev ikaz tabelası ise bölgeye yerleştirildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde 'kaza sonrası mı önlem alındı?' eleştirileri geldi.

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında bir kişi ölmüştü! İBB'nin yeni önlemi dikkat çekti  - 2. Resim

NE OLMUŞTU? 

Dün öğle saatlerinde meydana gelen metrobüs kazasında 1 kişinin hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 50 kişinin yaralanmıştı. Yaralıların, kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri devam ederken dün itibariyle 7 kişi de taburcu olmuştu. 

Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında bir kişi ölmüştü! İBB'nin yeni önlemi dikkat çekti  - 3. Resim

Bir kişinin hastanede hayatını kaybettiğini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Kaza da iki araç geçerken arka tarafın savrulmasından dolayı bir birine vuruyor. Savrulduysa hızın üzerine çıktığını tahmin ediyoruz. İhmali kesin değil ama sanıyorum savrulma olduğu için biraz süratin üzerine çıkma ihtimali var. Maalesef hastaneye götürülen yaralılardan bir tanesinin vefat haberini aldık. Ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...