Tgrt Haber

Külliye'de büyükelçilerle görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundular

Editör: Banu İriç / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Ekim 2024 19:19 - Güncelleme : 22 Ekim 2024 19:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belçika, İrlanda ve AB Delegasyonu büyükelçileriyle Beştepe'de görüştü. Yeni büyükelçiler güven mektuplarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, Belçika​ Büyükelçisi Hendrik Van De Velde, İrlanda Büyükelçisi Clare Brosnan, AB​ Delegasyonu Büyükelçisi Thomas Hans Ossowski ve Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Petr Stepanek'i kabul etti.  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektuplarını sundu.

Büyükelçilik mensupları ve aile fertlerini takdim eden büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyükelçiler Hendrik Van De Velde, Brosnan, Ossowski ve Stepanek'i ayrı ayrı kabul etti.

Külliye'de büyükelçilerle görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundular - 1. Resim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çek Cumhuriyeti Büyükelçisi Petr Stepanek'i kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Büyükelçi Stepanek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundu.
 Külliye'de büyükelçilerle görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu sundular - 2. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...