Tgrt Haber

Külliye’de sıcak görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Mücahid Ören'i kabul etti

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: TGRT Haber TV
01 Kasım 2022 18:49 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 19:59
Külliye’de sıcak görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Mücahid Ören'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’i kabul etti.

Gerçekleşen samimi görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşı​ ile büyüyen küresel krizin iş dünyasına etkileri ele alınırken, Türkiye’nin bu süreçte dünyadan pozitif ayrıştığına dikkat çekildi.

Külliye’de sıcak görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Mücahid Ören'i kabul etti
İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, ikili görüşmede, holding şirketlerinin başarılı faaliyetleri hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirme fırsatı buldu.

MEDYANIN TARİHİ SORUMLULUĞUNA VURGU

Ülkelerin siyasi ve ekonomik buhrana sürüklendiği günümüzde, yaklaşan seçimlerle birlikte Türkiye’nin de kritik bir dönemece girdiğini belirten İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ören, medyanın üstlendiği tarihi sorumluluğa vurgu yaptı.

Ören, Türkiye​ Gazetesi, TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı gibi ülkemizin önemli medya kuruluşlarını bünyesinde bulunduran İhlas Medya’nın, gerçekleri halka aktarmadaki cesur ve kararlı duruşuyla milletimizin milli menfaatlerinin yanında olduğunu kaydetti.

Kaynak: TGRT Haber TV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Vatandaş 1 Kasım 2022 23:10

Bundan sonra haçlıların elindeki İstanbul ve Ankara didim gibi belediyelere ait 99 yanlış içindeki bir yalandaş doğruyu haber yapmazsınız umarım gazete ve nette

Nejat Demircan 1 Kasım 2022 21:22

Hayırlı olsun inşallah başarılar dilerim efendim.

Sonraki Haber Yükleniyor...