Tgrt Haber

Kurban Bayramı'nda acı bilanço! Bakan Koca açıkladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Temmuz 2023 12:47 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 13:01
Kurban Bayramı'nda acı bilanço! Bakan Koca açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kurban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren 17 bin 774 kaza meydana geldiğini duyurdu. Bakan Koca ek olarak sürücüleri trafik kurallarına uymasını gerektiği hususunda uyardı.

Sağlık BakanıFahrettin Koca​, 9 günlük Kurban Bayramı​'nda 17 bin 774 trafik kazasının meydana geldiğini duyurdu. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sürücüleri trafik kurallara uymaya çağırdı.

Koca, bir kısmı ölümle sonuçlanan kazaların dönüş yolunda da yaşanmaması için "trafik kurallarına uyulmasını istirham ediyoruz" açıklamasını yaptı.

"GİDECEĞİNİZ YERE SAĞLIKLA VARIN"

Olası bir sağlık hizmeti ihtiyacı için helikopter ve kara ambulanslarıyla, UMKE​ ekipleri ve nöbetçi sağlık çalışanlarının verdiği hizmetin devam ettiğini vurgulayan Koca, "Gideceğiniz yere sağlıkla varın" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1675420926484045824

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...