Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Uraloğlu duyurdu: Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
23 Haziran 2023 10:20 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 10:47
Son dakika! Bakan Uraloğlu duyurdu: Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz olacağını duyurdu. Biletlerde fahiş fiyata izin vermeyeceklerinin de altını çizen Uraloğlu, denetimin çok sıkı olduğunu belirtti.

9 günlük Kurban Bayramı​ tatili bugün itibariyle başlıyor... Milyonlarca kişinin yaşadıkları şehri terk edip tatile çıkacağı bu yoğun dönemde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı​ Abdülkadir Uraloğlu Kurban Bayram'ı tedbirlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Kurban Bayramı tatili boyunca tüm birimlerin sahada olacağını belirten Bakan Uraloğlu, kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerin alındığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla köprü ve otoyolların ücretsiz yapıldığını açıklayan Uraloğlu, Marmaray, Başkentray ve İzban'ın da ücretsiz olacağını duyurdu. 

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

Bakan Uraloğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Vatandaşların mübarek günleri doyasıya yaşaması için tüm birimlerimizle sahadayız. Kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemleri almış bulunuyoruz. Köprü ve otoyol ücretleri Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından bayram süresince ücretsiz yapıldı.

EKİPLER 7/24 SAHADA OLACAK

Marmaray, Başkentray, İzban ücretsiz olacak. Uzun Trafik kuyruklarının oluşmasını engelleyeceğiz. Sorumluluk ağımızdaki 69 bin kilometrelik yolda muhtemel olumsuzluklara karşı 1000 ekip 7/24 esasına göre görev yapacak.

"FAHİŞ FİYAT BİLGİLERİNE GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Fahiş fiyat biletlerine geçit vermeyeceğiz. 81 ildeki yolcu terminallerinde yolcu taşımaya mahsus araçlara yönelik denetimleri sıklaştırmış durumdayız. Uykusuz ve yorgun olarak yola çıkılmamasını istiyoruz. Araçların lastik kontrolü gibi her türlü bakımlarını yaptırmış olsunlar.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...