Tgrt Haber

Kurşun isabet etti, hiçbir şey olmamış gibi yürüdü! Silahlı saldırı sonrası ilginç anlar kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2023 11:51 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 13:18

İstanbul'da yolda yürüdüğü sırada bacağından vurulan 61 yaşındaki yaşlı adam, yaralandığını fark etmeyip 200 metre yürüdükten sonra yere yığıldı. Yaşlı adamın yaralı olarak yürüdüğü anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulKasımpaşa'daki evinden sabah saatlerinde çıkan 61 yaşındaki Erdinç Gülseren aşağıya doğru yürümeye başladı. Gülseren bir süre sonra yokuşun başına geldiğinde silah sesi​ duydu. Baçağından vurulan yaşlı adam, yaralandığını fark etmeyip yürümeye devam etti. Yaklaşık 200 metre hiçbir şey olmamış gibi yürüyen adam, ardından bacağında acı hissederek yere yığıldı. Adamın yaralı halde hiçbir şey olmamış gibi yürüdüğü anlar ise kameralara yansıdı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, çok fazla kan kaybeden yaralı adam yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli’deki Okmeydanı Prof. Dr. Şehir Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Adamın durumunun iyi olduğu hayati tehlikesini olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...