Tgrt Haber

Kuru yük gemisi İstanbul Boğazı’nda arızalandı: Ekipler müdahale ediyor

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Temmuz 2024 17:30 - Güncelleme : 15 Temmuz 2024 18:26

Kocaeli’den Romanya’ya seyir halinde olan OS KANO 35 isimli gemi, İstanbul Boğazı’nda sürüklenmeye başladı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale etti..

 Kocaeli’den Romanya’ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı’nda makine arızası yapan ve sürüklenen 178 metre boyundaki kuru yük gemisi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kocaeli’den Romanya’ya seyir halindeyken İstanbul Boğazı’nda OS KANO 35 isimli 178 metre boyundaki kuru yük gemisi makine arızası nedeniyle sürüklenmeye başladı. İhbar üzerine harekete geçen Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri ve KURTARMA-10 ve KURTARMA-7 Römorkörleri ile KEGM-8 Botu olay yerine yönlendirildi. Gemi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan geminin Türkeli Demir Sahası’na emniyetle demirletildiği açıklandı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "OS KANO 35 isimli Gemi, İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezimiz koordinasyonunda; KURTARMA-10 Römorkörümüz yedeğinde, Kılavuz Kaptanımız ile KURTARMA-7 Römorkörümüz ve KEGM-8 Botumuz refakatinde Türkeli Demir Sahası’na emniyetle demirletildi" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...