Tgrt Haber

Şaka hastanede bitti! Kurusıkıyı başına dayayıp ­tetiği çekti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2022 15:15 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 15:20

Samsun’da bir kişi kurusıkı tabancayı şaka olsun diye kafasına dayayıp tetiği çekti. Namludan çıkan ateş ve yüksek basınç nedeniyle yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

Samsun​'un İlkadım​ ilçesinde meydana gelen olayın görüntüleri izleyen şaşkınlığını gizleyemedi.  İlçenin Derebahçe Mahallesi'ndeki dün akşam bir giren 26 yaşındaki A.K. o sırada bir kişinin elinde bulunan kurusıkı tabancayı istedi.

KAFASINA DAYADI, TETİĞİ ÇEKTİ

Tabancayı eline alan A.K.  şaka olsun diye kafasına dayayıp tetiği çekti. Kafasından yaralanan A.K. yere düştü. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şaka hastanede bitti! Kurusıkıyı başına dayayıp ­tetiği çekti

GENCİN SAĞLIK DURUMU İYİ

112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan A.K. tedavi altına alındı. A.K.'nin kafasından hafif şekilde yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...