Tgrt Haber

Şişli Kuştepe'de 3 kişiyi öldüren katilden itiraf... "Bağırdıkları için öldürdüm"

29 Kasım 2022 15:07 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 15:35
Şişli Kuştepe'de 3 kişiyi öldüren katilden itiraf... "Bağırdıkları için öldürdüm"

Şişli Kuştepe'de 3 kişinin öldürüldüğü vahşetin sebebi ortaya çıktı. Katil zanlısı Bülent P.'nin; Vahit A.'yı, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu için; Tülay V. ve Merve Ö.'yü ise aynı evde oldukları için görgü tanığı bırakmamak adına öldürdüğü belirtildi.

İstanbulŞişli​'de bir ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, uzun süredir gecekonduda yaşadığı öğrenilen bir erkek ve iki kadınının cansız bedenini bulmuştu. Pompalı silahla başından vurulmuş olduğu öğrenilen cansız bedenlerin Vahit A. (45), Tülay V. (17) ve Merve Ö.'ye (27) ait oldukları öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli Bülent P.'nin, Vahit A'yı kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu için vurduğu, diğerlerini de aynı evde onlar için görgü tanığı bırakmamak için öldürdüğü öne sürüldü. Emniyette susma hakkını kullanan şüphelinin 1.5 ay önce aynı evi kurşunladığı belirlendi.

Şüpheli Bülent P., Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüphelinin olayda kullandığı silahı da olay yerine yakın bir bahçeye attığı öğrenildi.

TANIK BIRAKMAMAK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

İstanbul Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Bülent P.'nin polislerine Vahit Ateş'in, kız arkadaşı E. ile ilişkisi olduğu, bu nedenle onu uzun süredir uyardığını söylediği öne sürüldü.

Ancak bir süre sonra kız arkadaşı E.'nin halen Vahit Ateş'in evine gitmesi üzerine cinayetleri işlediği belirlendi.

Bülent P.'nin evinde bulunan 17 yaşındaki Tülay V. ile 27 yaşındaki Merve Ö'yi de, olaya tanık oldukları ve olay sırasında bağırdıkları için öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...