Tgrt Haber

Kütahya'da korkunç olay! 17 yaşındaki genç kız evde ölü bulundu: Odasındaki manzara şoke etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
29 Nisan 2023 22:50 - Güncelleme : 30 Nisan 2023 00:07
Kütahya'da korkunç olay! 17 yaşındaki genç kız evde ölü bulundu: Odasındaki manzara şoke etti

Kütahya'da 17 yaşındaki bir kız, yaşadığı dairede ölü olarak bulundu. Şüpheli ölümle ilgili çok sayıda zanlı gözaltına alınırken, genç kızın odasındaki kanlar ve uyuşturucu ayrıntısı dikkat çekti.

Kütahya​'da korkunç bir olay meydana geldi. Bir apartman dairesinde 17 yaşındaki genç kızın cansız bedeni bulundu.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne Zafertepe Mahallesi'nde 17 yaşındaki Özge Şahin'in evde hareketsiz şekilde yattığını gören erkek arkadaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Şahin'in cenazesi ölüm sebebinin belirlenmesi için Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis genç kızın ölümüyle ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

ALKOL VE UYUŞTURUCU DETAYI

Anadolu Ajansı'nın haberine göre ise; evde yapılan incelemede içki şişeleri bulunurken, genç kızın cesedinin olduğu odada çok miktarda kan görüldü.  Hakkında uyuşturucu kullanmaktan çok kez işlem yapıldığı öğrenilen genç kızın ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak.

Kaynak: İHA / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...