Tgrt Haber

Kuyruğun sonu gözükmüyor... 43 ilin geçiş noktasında Kurban Bayramı yoğunluğu!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Haziran 2024 01:47 - Güncelleme : 15 Haziran 2024 02:16

Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Kırıkkale'de, Kurban Bayramı tatili nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. 43 ilin bağlantı noktası olan 'Kilit Kavşak'ta, bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar yollara akın etti.

Kırıkkale​'de tam 43 ilin geçiş güzergahı olan ve "Kilit kavşak" olarak bilinen bölgede Kurban Bayramı tatili yoğunluğu başladı.

Gece yarısından itibaren Kırıkkale-Ankara D200 Karayolu'nda artan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

Kuyruğun sonu gözükmüyor... 43 ilin geçiş noktasında Kurban Bayramı yoğunluğu! - 1. Resim

Kırıkkale-Kayseri D765 Karayolu'nda da araç trafiğinin akıcı şekilde ilerlediği görüldü.

EKİPLER DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Jandarma ve polis ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde seyahat eden yolcuların GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusu yapıldı. Sürücülerin ve araçların da evrakları kontrol edildi.

Kuyruğun sonu gözükmüyor... 43 ilin geçiş noktasında Kurban Bayramı yoğunluğu! - 2. Resim

Ayrıca, bayram süresince trafik akışının düzenli ve güvenli bir şekilde sağlanabilmesi için ek önlemler alındığını belirtildi. Trafik yoğunluğunun gün içerisinde de artarak devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...