Tgrt Haber

Manisa'da korkunç olay! Su kuyusuna düşen baba ve oğlu saatlerdir kurtarılmayı bekliyor 

06 Ocak 2023 02:00 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 05:53
Manisa'da korkunç olay! Su kuyusuna düşen baba ve oğlu saatlerdir kurtarılmayı bekliyor 

Manisa’nın Salihli ilçesinde kuyuya düşen baba ve 2 yaşındaki oğlu, saatlerdir kurtarılmayı bekliyor. İtfaiye, polis ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği bölgede yaklaşık 7 saat geçmesine rağmen hala kurtarılamadı. 

Manisa’nın Salihli​ ilçesine bağlı Barış Mahallesi’ndeki yaşayan Aytuğ Demir’in (35) 2 yaşındaki oğlu Batu Demir, site yakınlarında bulunan ve 50 metre derinliğinde olduğu tahmin edilen artezyen kuyusuna düştü.

Oğlunu kurtarmak isteyen baba Demir, kuyuya girerek çocuğunu kurtarmaya çalıştı. Yakınlarının ihbarı üzerine kuyuda mahsur kalan baba ve oğlunu kurtarmak için bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. 

Akşam saatlerinden beri devam eden kurtarma çalışmasında iş makineleri tarafından kuyuya paralel 15 metre derinliğinde bir çukur kazıldı. 18.00 saatlerinde meydana gelen olayda baba ve oğlundan henüz bir haber alınamadı. Kurtaram ekipleri kuyuya sürekli olarak hortumlarla oksijen veriliyor.

Baba Aytuğ Demir’in ayakkabıları ile oğlu Batu’nun kuyunun kenarındaki bisikleti görüldü. Anne Yağmur Demir de kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde takip ediyor.

Yaşanan olayla ilgili olarak Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...