Tgrt Haber

Acı haberi MSB duyurdu: Kuzey Irak'ta bir askerimiz şehit oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2022 18:22 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 19:01
Acı haberi MSB duyurdu: Kuzey Irak'ta bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Nedim Korkmaz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB),  Pençe-Kilit Harekatı​ bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın şehit​ olduğu bildirildi. 

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 30 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu yaralanan kahraman silah arkadaşımız Topçu. Uzm. Çvş. Nedim KORKMAZ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597973681648832512

ŞEHİDİMİZİN İNTİKAMI ALINDI 

MSB Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ı şehit eden teröristlerin öldürüldüğünü açıkladı.

MSB paylaşımdan, "Çatışmada 3 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597977572012269568

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...