Tgrt Haber

Kuzey Marmara Otoyolu'nda alev alan araç böyle yandı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Eylül 2024 22:50 - Güncelleme : 24 Eylül 2024 22:55

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki araç alevlere teslim oldu. Otomobildeki yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kuzey Marmara Otoyolu​'nda seyir halindeki otomobilde çıkan yangınitfaiye​ ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Aracın yanma anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, saat 19.15 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Habipler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir otomobilde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü, aracı durdurarak kendini dışarı attı.

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu alev alev yanan otomobil​ söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken, yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, otomobildeki yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe25 Eylül 2024 00:52

Vay canına bu nasıl bir kaza ben de o yolu sıkça kullanırım çok korkunç

Sonraki Haber Yükleniyor...