Tgrt Haber

KYK yurtları çevresinde denetim başlatıldı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2024 03:43 - Güncelleme : 11 Ekim 2024 03:57

Yurt genelinde KYK öğrenci yurtları çevresinde güvenlik sorunları şikayetleri sonrası denetimler sıklaştırıldı. Kırıkkale'de KYK çevresinde güvenlik ekipleri sorgulamaları gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde son dönemde artan kadına şiddet​ olayları sonrası üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtların etrafında da yaşanan bazı olaylar güvenlik​ güçlerini harekete geçirdi. Güvenlik güçleri, gece yarısına kadar özellikle yurda giden yollarda araçların denetimi yapıldı.

KYK yurtları çevresinde denetim başlatıldı - 1. Resim

38 BİN ÖĞRENCİ YAŞIYOR

Kırıkkale​'nin Yahşihan ilçesinde, özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun bulunduğu bölgelerde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. Yaklaşık 38 bin öğrencinin yaşadığı ilçede, trafik güvenliği ve asayişin sağlanması amacıyla polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Asayiş Şubesi ekipleri ile Motosikletli Yunus Timleri ve bekçiler tarafından yapılan denetimler, gece yarısına kadar devam etti. Öğrenci yurtlarının çevresinde de yapılan denetimlerle huzurun korunması ve muhtemel güvenlik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Bunun yanı sıra yapılan trafik kontrollerinde sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları da gerçekleştirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan11 Ekim 2024 04:02

İyi ki böyle bir adım atılmış Yurtların güvenliği çok önemli, öğrenciler rahat edebilmeli

Sonraki Haber Yükleniyor...