Tgrt Haber

Lastiği patlayan otomobili soydular

27 Şubat 2014 19:05
Lastiği patlayan otomobili soydular

Yol kenarında bekleyen otomobilin camını kırarak içinde 167 bin lira olan çantayı çaldığı iddia edilen Kolombiya uyruklu 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polisi arayan İ.Ş. (35), 34 BL 3940 plakalı otomobiliyle Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi'ne geldiğinde bir lastiğinin patlaması nedeniyle yol kenarına park etmek zorunda kaldığını, bu sırada otomobilin yanına gelen 2 kişinin camı kırarak içinde 167 bin lira olan çantayı alıp kaçtığı yönünde şikayette bulundu. İhbar üzerine bölgede çalışma başlatan Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.Ş'nin verdiği eşkale uyan 2 kişiyi, çaldıkları çantayla yakaladı. Gözaltına alınan ve İ.Ş. tarafından teşhis edilen şüphelilerin, Kolombiya uyruklu O.G.L.B. (29) ve E.O.A. (35) olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.O.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, O.G.L.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...