Tgrt Haber

Liberyalı diplomat İstanbul Havalimanı'nda intihar etti

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Kasım 2022 17:14 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 16:50
Liberyalı diplomat İstanbul Havalimanı'nda intihar etti

İstanbul Havalimanı’nda Liberyalı diplomat Aberkah Samuel Kkvame, karısı ve 2 çocuğunun gözleri önünde giden yolcu katından aşağı atlayarak intihar eti. Yaklaşık 25 metreden atlayan Kkvame, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde İstanbul Havalimanı İç hatlar yolcu girişinde bulunan 2 numaralı kapı önünde meydana geldi. Aberkah Samuel Kkvame isimli Liberyalı diplomat, karısı ve iki çocuğuyla birlikte taksiyle havalimanı iç hatlar giden yolcu katına giriş yaptı. 

BİR ANDA AŞAĞI ATLADI

Liberyalı diplomat, ticari taksinin kendisini ve ailesini indirmek için durduğu esnada bir anda araçtan inerek karısı ve çocuklarının gözü önünde yaklaşık 25 metre yüksekten aşağıya atladı. Beton zemin üzerine düşen Aberkah Samuel Kkvame hayatını kaybetti.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Liberyalı diplomatın cansız bedeni incelenmek adli tıp kurumuna götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...